header photo

Pohod: 2. dan Smrekovca

PLANINSKO DRUŠTVO ZABUKOVICA
VODNIŠKI ODSEK in
ODSEK ZA VARSTVO NARAVE 
vas vabi

na prireditev in pohod, ki se bo zgodil in kjer se bo dogajal 2. dan SMREKOVCA,

v nedeljo, 23. septembra 2018, v izvedbi »Naravovarstvene zveze Smrekovec«.

V programu planinskih aktivnosti VO PD Zabukovica bi moral v septembru izvesti planinsko turo na Kurji vrh (60 vrhov za 60 let PD Zabukovica); ker mi zaradi tehničnih ovir to ni dano, vas na zgoraj navedeni dan vabim na Smrekovec.

Izhodišče pohoda bo ob 7,30 pri OŠ Ljubno ob Savinji, od koder bomo organizirano odšli na Smrekovec od Atelška čez Pinturjevo. Po prihodu na Smrekovec se bo tam dogajalo marsikaj zanimivega; kulturni program, predstavitev članic zveze z naravovarstvenimi vsebinami, gobarska razstava, pozdrav županov in organizatorjev, druženje z glasbenimi gosti,  smrekovška enolončnica,…..

Na naše potepanje se bomo podali ob 6,15 uri zjutraj iz Zabukovice, ob 6,20 uri iz Migojnic in ob 6,30 uri iz AP Žalec. Po dogovoru lahko koga poberemo tudi drugje. Povabljeni vsi, še posebej VGN in GS.

Oprema naj bo primerna vremenskim razmeram, hrana iz nahrbtnika in v planinskem domu na Smrekovcu. Ne pozabite na »železno rezervo«.

Zaradi organizacije prevoza so prijave obvezne pri PLV- PZS Bogomilu Polavder-Milanu čimprej oz. do vključno petka, 21.septembra 2018.

Nasvidenje in srečno na naših skupnih poteh, Smrekovec vabi !

Vizitka PD Zabukovica

Planinsko društvo Zabukovica
Migojnice 6
3302 Griže
Elektronska pošta: pdzabukovica@pzs.si

Kontakti

Predsednik: Srečko Čulk, GSM: 031 344 33
Tajnik in podpredsednik: Cveto Jančič, GSM: 041 740 753

Oskrbnik postojanke na Homu:
Skornšek Sandi, GSM: 040 550 666